Artboard 1Artboard 1Checkmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

 Vi söker nu en teknisk samordnare till vår verksamhet i Kiruna. Ditt arbete innebär  ansvar för kontakterna med LKAB produktions- och specialborrning där hammarservice och leverans av annan borrutrustning ingår. Du har också fortlöpande kontakt och samarbete med riggleverantörer som har Wassara hammare som borrmaskin på sina riggar. I arbetet ingår också platsansvar för vår verksamhet i Kiruna gruvan som för tillfället består i huvudsak produktionsborrning.

Sammanfattningsvis är du Wassara representant i Kiruna där ditt engagemang är viktig för att främja framdriften i utvecklingen av borr- och brytningsteknik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden


    •  Vara LKAB Wassaras kontaktperson i Kiruna mot LKAB, andra kunder och leverantörer
    •  Stöd till marknadsavdelningen vid offertgivning
    •  Tekniskt stöd till återförsäljare/kunder/intern personal
    •  Utbilda återförsäljare/kunder/intern personal beträffande: Gällande Produktprogram, olika borrsystem och applikationer
    •  Ansvara för besök av återförsäljare/kunder/intern personal i Malmberget/Kiruna.
    •  Vid behov stödja inköp vid upphandling av underleverantörsprodukter
    •  Resor i tjänsten kan förekomma
    •  Personalledande arbetsuppgifter för lokal personal kan bli aktuellt i framtiden i denna tjänst


Dina kvalifikationer

Du har en teknisk utbildning eller har annan erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten. Vi söker dig som är strukturerad, har ett stort tekniskt intresse, god samarbets- och initiativförmåga samt aktivt vill delta i de projekt som Wassara driver eller är delaktiga i. Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet inom borrning och arbete under jord.

    •  Erfarenhet från en personalledande befattning är meriterande
    •  Körkort – B
    •  God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift

Vi erbjuder

Ett varierande arbete i ett innovativt företag i medvind.


Organisation:

Rapporterar till chefen för Borrtekniskt Center på LKAB Wassara


Placering:

Kiruna


Anställningsvillkor:

Heltid, Tillsvidareanställning


Ytterligare information om denna tjänst kan du få av Lars Öderyd, Tel 070-319 60 18 eller Personalchef Jonas Jones, 0920-381 99.

Välkommen att ansöka före den 11 december 2017.

 

 

LKAB Wassara är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer unika vattendrivna borrsystem med hög prestanda. Hjärtat i Wassaras borrsystem är den världspatenterade vattendrivna sänkborrhammaren.

Tekniken har använts i över 25 år i olika tillämpningar och inom många branscher; gruvdrift, prospektering, grundläggningsteknik, dammar, jordvärme, marin-, olje- och gaslager. Vår erfarenhet omfattar mer än 25 miljoner borrade meter på olika platser runt om i världen. Referensstudier finns på vår hemsida.


LKAB Wassara grundades 1988 och ägs av LKAB. LKAB är en internationell högteknologisk mineralgrupp som producerar järnmalmsprodukter för
stålindustrin och andra mineralprodukter för många andra branscher och applikationer.