Jump to content
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

CNC operatör till vår tillverkande enhet i Huddinge

A man in a black t-shirt, seen from behind, in front of his lathe machine programming on a control panel.

LKAB Wassara söker efter en CNC operatör med hög servicekänsla, som är noggrann, strukturerad och flexibel. Är det kanske du?

Om företaget / verksamheten

LKAB Wassara är ett helägt dotterbolag till Gruvkoncernen LKAB med ca 60 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer unika vattendrivna borrsystem med hög prestanda för effektiv och miljövänlig borrning inom gruv- och anläggningsindustrin. Hjärtat i Wassaras borrsystem är den världspatenterade vattendrivna sänkborrhammaren. Vår produktionsanläggning är belägen i Huddinge, söder om Stockholm, där vi tillverkar, monterar och levererar spjutspetsteknologi till LKAB och komplexa borrprojekt världen över.

Om tjänsten

Produktionsavdelningen ansvarar för anskaffning av material, mekanisk bearbetning, lagerläggning av komponenter, montering, ordermottagning, packning och leverans av komponenter och borrhammare. Vi är totalt 12 personer, varav 8 operatörer.

Vi söker nu en erfaren CNC-operatör med minst 5 år erfarenhet av arbete i någon/några av maskintyperna fleraxlig svarv, samt fräsning. Det är samtidigt viktigt att du är intresserad av att bredda dina kunskaper och lära dig fler arbetsmoment. Eftersom vi är en relativt liten organisation förekommer även andra arbetsuppgifter såsom materialhantering, montering mm. Då vi befinner oss i en tillväxtfas uppmuntrar vi också varandra att dela med oss av våra tankar, synsätt och erfarenheter genom ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och bidrar. Arbetet kan komma att bedrivas i 2-Skift.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i rollen som CNC-operatör tror vi att du har minst 5 års erfarenhet och goda kunskaper i maskinprogrammering. Du kan läsa ritningar och hantera mätdon samt har erfarenhet av att programmera i något eller några system som t ex Fanuc, Heidenhain eller Siemens. Det är meriterande om du har arbetat med CAM-program typ Gibbs, Edgecam eller Mastercam tidigare. Du har verkstadsutbildning från gymnasiet eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har körkort för motvikts truck.

Som person har du hög servicekänsla är noggrann, strukturerad och flexibel. Vi bygger en arbetsplats som kännetecknas av tre värdeord som vi förutsätter känns rätt och att du delar med oss; Engagemang, Nytänkande och Ansvar. Då vi idag är en mansdominerad arbetsplats ser vi gärna kvinnliga sökande.

Vi erbjuder

LKAB Wassara erbjuder dig en spännande roll inom ett företag i teknikens framkant. Här finns möjligheten att vara med och skapa något nytt och se det hända. Du kan åtnjuta det mindre företagets mer flexibla och snabba sätt att arbeta och samtidigt ta del av den stora koncernens möjligheter. Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som tandvård, friskvård och andra aktiviteter. LKAB Wassara är ett starkt varumärke med produkter i världsklass och vår borrteknik används inom många branscher så som gruvor, grundläggning, dammar och geoenergi.

Övrig information

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2021-08-15, vänta inte med ansökan då urval sker löpande. För mer information om rollen, kontakta Verkstadschef Jarmo Nordman, 070-586 07 10. För frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta HR Business Partner Joakim Särkijärvi: joakim.sarkijarvi@lkab.com

Din ansökan sänder du till vår HR-avdelning: joakim.sarkijarvi@lkab.com

Inför rekryteringsarbetet har LKAB Wassara tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.