Jump to content
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Planerare/Beredare - produktion

A man in a black shirt bends into a large lathe to adjust the planned work

Vi söker efter en Produktionsplanerare/beredare med kunskap inom produktionsplanering, beredning, kalkylering mm. Kanske är det du?

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi förser världen med morgondagens resurser och sätter en ny världsstandard för framtidens järn- och stålindustri. LKAB Wassara är en del av Affärsområde Specialprodukter, som levererar strategiska tjänster och produkter som används både inom LKAB:s kärnverksamhet och av externa aktörer – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB samtidigt som det skapar värde på andra marknader. Närmare 800 anställda i 11 länder genererar en omsättning om ca 4,5 MDRSEK.

LKAB Wassara levererar spjutspetsteknologi till komplexa borrprojekt världen över. Affärsidén är att erbjuda gruv- och anläggningsindustrin kompletta borrsystem för effektiv och miljövänlig borrning baserade på vår kärnkompetens inom vattendriven borrning. Vi bedriver ett långsiktigt marknadsarbete och har idag kunder i alla världsdelar. Vi vidareutvecklar vår teknik genom ett intensivt FoU-arbete och vi lanserar nya produkter och system som medför unika fördelar till våra kunder. LKAB Wassara är totalt ca 60 medarbetare lokaliserade på huvudkontoret och produktionsanläggningen i Huddinge söder om Stockholm samt Borrtekniskt Centrum i Malmberget och Kiruna.

 

Om tjänsten

LKAB Wassara befinner sig i en tillväxtfas, det är därför viktigt att vi delar med oss av våra tankar, synsätt och erfarenheter genom ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och bidrar. I kombination med ett tydligt uppdrag, stöttande chefer och kollegor så bidrar du till utvecklingen och att målen uppfylls. Till Produktionsavdelningen söker vi nu en Produktionsplanerare/beredare med kunskap inom produktionsplanering, beredning, kalkylering och med erfarenhet från tillverkande-, i synnerhet skärande produktion.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en teoretisk grundutbildning/högskoleexamen med inriktning mot produktion alternativt annan relevant eftergymnasial utbildningsbakgrund gärna inom produktionsekonomi. Avgörande kompetenser och egenskaper för rollen är:

  • Minst 5 års erfarenhet inom produktionsplanering, beredning och kalkylering.
  • Goda kunskaper i Monitor ERP avseende produktionsplanering är starkt meriterande.
  • Analytiskt lagd och med god förmåga att planera och strukturera det dagliga arbetet.
  • Flexibel och kan självständigt prioritera bland dina arbetsuppgifter.
  • Du har ett helikopterperspektiv där det är naturligt för dig att överblicka och förstå produktions- och materialflöden i sin helhet.

Rollen innefattar såväl individuellt arbete som samarbete med övriga Produktionsavdelningen, samt Inköp, Logistik etc. För att trivas i rollen förutsätts ett eget driv samt att du delar våra värderingar Engagemang – Nytänkande – Ansvar. Då LKAB Wassara AB är internationellt verksamt kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift, ytterligare språk som exempelvis tyska är meriterande. Tjänsten kräver B-körkort.

 

Vi erbjuder

LKAB Wassara erbjuder dig en spännande roll inom ett företag i teknikens framkant. Här finns möjligheten att vara med och skapa något nytt och se det hända. Du kan åtnjuta det mindre företagets mer flexibla och snabba sätt att arbeta och samtidigt ta del av den stora koncernens möjligheter. Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som tandvård, friskvård och andra aktiviteter. LKAB Wassara är ett starkt varumärke med produkter i världsklass och vår borrteknik används inom många branscher så som gruvor, grundläggning, dammar och geoenergi.

 

Övrig information

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2021-08-01, vänta inte med ansökan då urval sker löpande. För mer information om rollen, kontakta Produktionschef Jarmo Nordman jarmo.nordman.wassara@lkab.com 070-586 07 10, alternativt VD Jarl Uggla jarl.uggla@lkab.com 076-786 42 46.

Ansök HÄR

 

Fackliga företrädare:
Ledarna Södra, Christer Olofsson ordf. +46 70 319 67 91
SACO Södra, Annika Taavoniku ordf. +46 70 617 95 32
Unionen Södra, Per-Ola Eriksson ordf. +46 70 561 80 76

 

Inför rekryteringsarbetet har LKAB Wassara tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.