Jump to content
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Är du vår nästa Inköps- och Logistikkoordinator?

Two women and one man is sitting around a table. One with a lap top in front of her.

Om företaget / verksamheten

LKAB Wassara är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer unika vattendrivna borrsystem med hög prestanda. Hjärtat i Wassaras borrsystem är den världspatenterade vattendrivna sänkborrhammaren. Tekniken har använts i över 30 år i olika tillämpningar och inom många branscher; gruvdrift, prospektering, grundläggningsteknik, dammar, jordvärme, marin-, olje- och gaslager. Vår erfarenhet omfattar mer än 30 miljoner borrade meter på olika platser runt om i världen.

LKAB Wassara är en del av LKAB, som är en internationell högteknologisk mineralkoncern, världsledande producent av förädlade järnmalmsprodukter för ståltillverkning och en betydande leverantör av industrimineraler.

 

Om tjänsten

Som inköps- och logistikkoordinator kommer du arbeta brett hela vägen från orderläggning till utleverans till kund, vilket innebär att du får en viktig, rolig och utvecklande roll över hela den interna försörjningskedjan. Tjänsten innebär ett nära samarbete med kollegor och externa parter som företagets kunder, distributörer och leverantörer/kontraktstillverkare, där en del av leverantörsbasen finns utomlands. Du ansvarar för operativa inköp och materialavrop samt orderadministration och transportbokning. Utöver detta kommer du även arbeta med viss packning och fysisk godshantering. Du rapporterar till inköps- och logistikchefen.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har ett gott ordningssinne och trivs i en koordinerande roll som ställer krav på god planering och förmåga att hantera parallella arbetsuppgifter. Praktisk erfarenhet från liknande administrativa och koordinerande uppgifter inom inköp/logistik/lager är meriterande. Du är en van datoranvändare och känner dig bekväm med att arbeta i ett affärs-/MPS-system.

Vidare ser vi också att du är social och lättsam med ett gott sinne för att bemöta både kollegor och externa parter.


Kravprofil

  • Eftergymnasialutbildning inom logistik/ekonomi.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Truckkort

 

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av affärssystemet Monitor
  • Några års yrkeserfarenhet
  • Erfarenhet av tullhantering
  • Kunskaper i tyska

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB Wassara är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

 

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd, tandvård och friskvård.

 

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid.

Placeringsort: Flemingsberg, Stockholm.

Välkommen in med CV och personligt brev senast 26 april. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Du ansöker via vårt moderbolag LKABs hemsida.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig chef Mattias Björkman, 070 303 8411.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.