Jump to content
Artboard 1Artboard 1Checkmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Wassara söker en produktionstekniker

Du har tidigare arbetat som tekniker inom verkstadsindustrin och trivs i en operativ- och verksamhetsnära roll. Som tekniker brinner du för att jobba med utveckling och förbättring. Du har kunskaper i Lean Production och har troligen varit med och implementerat detta i en produktionstekniks verksamhet tidigare. LKAB Wassara söker just nu en kvalitetsmedveten produktionstekniker med intresse för ledarskap. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På LKAB Wassara är vi världsledande inom utvecklingen av borrteknik. Vår unika teknik har använts i över 30 år och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt kompetenta verkstadsteam. Du kommer att bidra med dina teknikkunskaper och ditt intresse för förbättringar. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på tekniskt kunnande och att du kan arbeta under eget ansvar.
LKAB Wassara fokuserar alltid på ständiga förbättringar och ger dig möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa där ditt engagemang och dina synpunkter tas tillvara och gör skillnad.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ansvara för produktionsberedning vid produktion av nya produkter eller ändrade produktionsmetoder. Det innebär att du kommer;

 • Stödja produktionen i det dagliga arbetet med felavhjälpning och problemlösning.
 • Upprätthålla kontakter med Lego leverantörer i olika tekniska frågar samt uppdateringar kring användarinstruktioner av våra produkter.
 • Arbeta med daglig styrning, avvikelserapportering och uppföljning via nyckeltal (KPI).
 • Föreslå och implementera nödvändiga förändringar samt optimera tillverkningsmetoder för ny teknik.
 • Ta fram och uppdatera dokumentations av teknisk karaktär enligt företagets kvalitetspolicy.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att supportera och dagligen avlasta Produktionschefen i det dagliga arbetet samt agera som ställföreträdande chef vid ordinarie chefens frånvaro. Du kommer även bistå med din kompetens i frågor gällande arbetsmiljö, miljö och säkerhet. I rollen ingår ett tekniskt ansvar, samt att delta och driva fram förbättringsarbete relaterat till kvalité, utveckling och problemlösning. Gruppen består idag av 10 duktiga och erfarna kollegor.

Organisation: Rapporterar till CEO
Placering: Stockholm, Huddinge
Anställningsvillkor: Heltid, Tillsvidareanställning.

VEM ÄR DU?

 • Du har minst teknisk gymnasieutbildning inom mekanik, maskin eller motsvarande.
 • Du har arbetat som produktionstekniker inom verkstadsindustrin i minst 5 år.
 • Du är van att arbeta i projekt och att projektleda.
 • Du har goda kunskaper i CAD - program Inventor och erfarenhet av CAD ritning.
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Kunskaper inom borrteknik är meriterande.

Som person är du analytisk, pragmatisk och lösningsorienterad. Du kan hantera komplexa situationer i en operativ verksamhet som genomgår förändring. Du är driven och arbetar lika bra självständigt som i grupp eftersom du alltid fokuserar på den bästa lösningen. Vidare är du van att arbeta mot många interna- och externa kontaktytor.

ANSÖKAN

Vi ser fram emot din ansökan senast 2019-08-31.

I denna ansökningsprocess samarbetar vi med TNG Tech. Ansökan till tjänsten görs via deras hemsida. SÖK HÄR!

Frågor om tjänsten: Dana Jennerström (Rekryterare på TNG Tech) 0721-81 27 44, dana.jennerstrom@tng.se

 

LKAB Wassara är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer unika vattendrivna borrsystem med hög prestanda. Hjärtat i Wassaras borrsystem är den världspatenterade vattendrivna sänkborrhammaren.

Tekniken har använts i 30 år i olika tillämpningar och inom många branscher; gruvdrift, prospektering, grundläggningsteknik, dammar, jordvärme, marin-, olje- och gaslager. Vår erfarenhet omfattar mer än 30 miljoner borrade meter på olika platser runt om i världen.

LKAB Wassara är en del av LKAB, som är en internationell högteknologisk mineralkoncern, världsledande producent av förädlade järnmalmsprodukter för ståltillverkning och en betydande leverantör av industrimineraler.