Jump to content
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Order & Logistics Coordinator

A drawn picture over a city skyline with airplanes, cargo ship and trucks – that illustrates different logistic alternatives

Vi söker nu en driven Order & Logistics Coordinator som vill arbeta i ett affärsorienterat företag med fokus på tillväxt på den internationella marknaden.

Vi erbjuder ett varierande arbete i en bred roll som omfattar orderhantering, logistik och inköpsuppgifter.

Primära arbetsuppgifter

• Hantera kundorder från registrering till utleverans, inklusive boka transporter, hantera exportdokumentation etc.
• Administrera inköp till kundorder samt övriga operativa inköp
• Vid behov svara distributörer och kunder på offertförfrågningar
• Vara behjälplig vid uppdateringar av produkt-, kund- och leverantörsinformation i affärssystem
• Aktivt medverka till att LKAB Wassara's policies och riktlinjer följs och efterlevs
• Aktivt bidra till trivseln på jobbet

 

Din bakgrund och erfarenhet

Du är engagerad i företagets framgång och är service och lösningsfokuserad. Du är nytänkande och gillar att uppnå positiva konkreta resultat snarare än att främst förlita dig på rutiner och traditioner.
Vi förutsätter att du trivs i en miljö där du arbetar med administrativa och operativa arbetsuppgifter och har möjligheter att själv planera och prioritera din vardag inom ramarna för ditt ansvarsområde.


• Relevant eftergymnasialutbildning i logistik/ekonomi.
• Kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i både tal och skrift. Andra språk (spanska, tyska etc. är en merit).
• Data- och systemvana, IT-stöd/affärssystem (helst Monitor)
• 3 års yrkeserfarenhet eller mer, är meriterande
• Erfarenhet av tullhantering, är meriterande 

Placering: Stockholm: Huddinge
Organisation: Marknadsavdelningen, rapporterar till ansvarig för Order & Shipping.
Anställningsvillkor: Heltid, Tillsvidareanställning

 

Ansökan och frågor

Marknadschef David Petersson, david.petersson.wassara@lkab.com, alt Personalchef Jonas Jones, jonas.jones@lkab.com, 0920 381 99.

Sista ansökningsdag är 10 maj 2019.
Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden.  

Välkommen att söka via denna länk (som går via vårt moderbolag LKABs hemsida) : AnsökanLKAB Wassara är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer unika vattendrivna borrsystem med hög prestanda. Hjärtat i Wassaras borrsystem är den världspatenterade vattendrivna sänkborrhammaren.

Tekniken har använts i 30 år i olika tillämpningar och inom många branscher; gruvdrift, prospektering, grundläggningsteknik, dammar, jordvärme, marin-, olje- och gaslager. Vår erfarenhet omfattar mer än 30 miljoner borrade meter på olika platser runt om i världen.

LKAB Wassara är en del av LKAB, som är en internationell högteknologisk mineralkoncern, världsledande producent av förädlade järnmalmsprodukter för ståltillverkning och en betydande leverantör av industrimineraler.