Jump to content
Artboard 1Artboard 1Checkmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Wassara söker en tekniker med stort intresse för produktutveckling inom borrteknik

Söker du en kundnära roll där du dagligen får använda din breda tekniska kompetens och tidigare erfarenhet av utprövnings- och utvecklingsarbete inom borrteknik? Vi på utvecklingsavdelningen på LKAB Wassara i Stockholm söker nu en tekniker med intresse för produktutveckling, testning och teknisk service. I den här rollen kommer du arbeta med beställare inom vår egen organisation såväl som med beställare från våra kundföretag. På LKAB Wassara är vi stolta över att ha en egen enhet med utvecklare som med sin spetskompetens bidrar till utvecklingen av våra borrsystem. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

"Digitalisering och efterfrågan på effektivisering genererar behov av att utveckla ny teknologi inom borrteknik. Du kan vara en del av denna utveckling!" hälsar rekryterande chef Mikael Forslund

LKAB Wassara erbjuder dig en viktig och utvecklande roll där du genom stort eget ansvar får möjligheten att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor, i ett företag i teknikens framkant. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i en organisation som kännetecknas av korta beslutsvägar och stort fokus på innovation samt utveckling. LKAB Wassara är ett starkt varumärke med produkter i världsklass och vår borrteknik används inom många branscher så som gruvor, grundläggning, dammar och geoenergi.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att vara ansvarig för tekniska tillämpningar och utprövning av system inom borrteknik, så som inmätningsteknik samt optimering av borrning. Det innebär bland annat att du kommer ansvara för;

  • Utvecklingsarbete genom fältprov av borrtekniska system med fokus på mätsystem
  • Insamling, bearbetning och presentation av data från genomförda utprovningar
  • Felsökning och reparation av utrustning med fokus på elektroniska system
  • Teknisk support och utbildning till återförsäljare, kunder och personal.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Utvecklingsavdelningen består idag av totalt 9 personer. Mycket av din arbetstid är förlagt ute hos våra kunder där du genomför tester av vår borrteknik. Du har nära kontakt med våra kunder både under och efter testning där du bistår med efterfrågad information, data och dokumentation. Ditt ansvar sträcker sig hela vägen från idén till färdig produkt och inkluderar support för kundmarknaden.
I rollen ingår tjänsteresor och körkort B är ett krav.

Organisation: Rapporterar till chefen för Forskning och Utveckling
Placering: Stockholm, Huddinge
Anställningsvillkor: Heltid, Tillsvidareanställning. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen tror vi att du har eftergymnasial utbildning inom teknik eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper och förståelse för elektronik och erfarenhet av att testa ute i fält. Kunskaper inom borrteknik är starkt meriterande. Du har erfarenhet av arbete i projektform och har god förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa frågor och har vana av att hantera och bearbeta stora mängder data.

Som person är du pragmatisk med en stark drivkraft att identifiera förbättringsområden och agera på eget initiativ för att hitta generella och kundanpassade lösningar. Du stöder och uppmuntrar dina kollegor vid problemlösning, trivs med teamarbete och har en god kommunikativ förmåga. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

ANSÖKAN

Vi ser fram emot din ansökan senast 2019-08-31.

I denna ansökningsprocess samarbetar vi med TNG Tech. Ansökan till tjänsten görs via deras hemsida. SÖK HÄR!

Frågor om tjänsten: Dana Jennerström (Rekryterare på TNG Tech) 0721-81 27 44, dana.jennerstrom@tng.se

 

LKAB Wassara är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer unika vattendrivna borrsystem med hög prestanda. Hjärtat i Wassaras borrsystem är den världspatenterade vattendrivna sänkborrhammaren.

Tekniken har använts i 30 år i olika tillämpningar och inom många branscher; gruvdrift, prospektering, grundläggningsteknik, dammar, jordvärme, marin-, olje- och gaslager. Vår erfarenhet omfattar mer än 30 miljoner borrade meter på olika platser runt om i världen.

LKAB Wassara är en del av LKAB, som är en internationell högteknologisk mineralkoncern, världsledande producent av förädlade järnmalmsprodukter för ståltillverkning och en betydande leverantör av industrimineraler.