Artboard 1Artboard 1Checkmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube
Tre personer sittandes framför en laptop i ett mötesrum

Vi söker en Area Manager till ett växande teknik- och säljbolag som har Sverige som bas och världen som marknad. Med din hjälp kommer vi växa mer i Norden inom borrteknik främst för Grundläggning, men även inom gruvindustrin. Du kommer b la vara involverad i flertalet viktiga infrastrukturprojekt i Norden, där vår unika vattendrivna borrteknik kan användas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Area Manager driver du aktivt försäljningen inom definierad geografisk marknad och genomför aktiviteter i enlighet med vår marknads- och tillväxtplan. Du bevakar marknadsutvecklingen (Business Intelligence) och föreslår lämpliga åtgärder. Vidare medverkar du i arbetet med:

- Marknadsplanering och försäljningsbudget

- Marknadsföring och marknadskommunikation

- Identifiera och utveckla affärsmöjligheter

- Produktportfölj och produktlanseringar

- Upphandlingar, förhandlingar, paketering och prissättning

Du bistår även vår Marknadschef i strategiska marknads- och produktfrågor.


Dina kvalifikationer

Som person är du affärs- och kundorienterad, du är resultatinriktad som trivs med att göra affärer. Du förstår vikten av och har förmågan att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer. Vidare har du har en hög social förmåga som gör att du känner dig bekväm i olika sociala sammanhang, allt från grupper till möten med enskilda individer.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning gärna med inriktning mot ekonomi/teknik/marknadsföring. Du har cirka fem års relevant arbetslivserfarenhet inom aktuellt område och dokumenterad erfarenhet av industriell och internationell marknadsföring.

Marknadskompetens och kunskap i ground engineering området är meriterande.

Du kommunicerar väl i både tal och skrift, såväl på svenska som engelska och du innehar körkort.

 

Övrig information:

Placering: Huddinge

Anställningsvillkor: Heltid, Tillsvidareanställning

I tjänsten ingår regelbundna tjänsteresor

 

Ansökan

Eventuella frågor om tjänsten och ansökan sänds till Marknadschef David Petersson, david.petersson.wassara@lkab.com

Välkommen med din ansökan, CV samt personligt brev. Urval sker löpande.

 

 

LKAB Wassara är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer unika vattendrivna borrsystem med hög prestanda. Hjärtat i Wassaras borrsystem är den världspatenterade vattendrivna sänkborrhammaren.

Tekniken har använts i 30 år i olika tillämpningar och inom många branscher; gruvdrift, prospektering, grundläggningsteknik, dammar, jordvärme, marin-, olje- och gaslager. Vår erfarenhet omfattar mer än 25 miljoner borrade meter på olika platser runt om i världen.

LKAB Wassara är en del av LKAB, som är en internationell högteknologisk mineralkoncern, världsledande producent av förädlade järnmalmsprodukter för ståltillverkning och en betydande leverantör av industrimineraler.