Artboard 1Artboard 1Checkmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

LKAB Wassara söker just nu en Area Manager med erfarenhet av bygganläggningsprojekt/grundläggning eller likande försäljning.

I rollen kommer du att aktivt driva försäljningen av Wassaras produkter på den nordiska marknaden. Tjänsten erbjuder ett stimulerande arbete med möjligheter att vara med och staka ut riktningen för företaget då du kommer att identifiera och utveckla affärsmöjligheter för Wassaras unika vattendrivna borrteknik.

Som Area Manager på Wassara kommer du att vara involverad i flertalet viktiga infrastrukturprojekt i Norden! 
 

Ansvarsområden:

  • Markandsplanering och försäljningsbudget
  • Marknadsföring och marknadskommunikation
  • Produktportfölj och produktlanseringar
  • Upphandlingar, förhandlingar, paketering och prissättning
  • Samarbete med Marknadschefen vad gäller strategiska marknads- och produktfrågor
  • Prospektering, försäljning och uppföljning av kunder

 

Din profil:

Du behöver ha minst fem års arbetslivserfarenhet av grund- och anläggningsrelaterat arbete. Kanske är du idag projektledare, projektchef, konsult eller säljare av angränsande produkter med längtan efter mer? Med en teknisk bakgrund och erfarenhet kommer du relativt snabbt att sätta dig in i Wassaras teknik och få en förståelse för marknaden de verkar på. Du har som lägst en högskoleingenjörsexamen (120p/180 hp) där du har fått kunskaper inom geoteknik, bygg/anläggningsteknik eller grundläggning.    

Som person är du ansvarstagande, pedagogisk serviceinriktad samt besitter mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta kundorienterat. Du tycker om att inspirera andra, har ett stort engagemang, positiv inställning, är ansvarstagande och har förmåga att arbeta självständigt. Vidare egenskaper som uppskattas är god problemlösningsförmåga och ett strategiskt långsiktigt tänkande. Vi tror också att du är tekniskt nyfiken och har en vilja att utvecklas och tar gärna initiativ till nya affärsmöjligheter.  

Du bör ha mycket goda kunskaper i svenska och/eller ett annat nordiskt språk samt det engelska språket, såväl i tal- som i skrift.  

B-körkort

 

Vi erbjuder dig:

Du kommer att arbeta i ett företag med stark miljöprofil och framåtanda. Du kommer att arbeta med teknik i världsklass och vara en del av stora och spännande bygg- och infrastrukturprojekt. Det råder en familjär stämning på arbetsplatsen och du kommer att omges av kunnig och driven personal som brinner för Wassaras produkter.

Om du tror att du är LKAB Wassaras nästa medarbetare, ansök redan idag!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.  

LKAB Wassara samarbetar med Talentor Sweden i denna rekrytering.
För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Erik Stoltz, Rekryteringskonsult: erik.stoltz@talentor.se, +46(0)70 824 56 66 eller Karin Lundmark karin.lundmark@talentor.se, +46(0)72 727 02 25.  

Välkommen att sänd in din ansökan via Talentors hemsida!

 

LKAB Wassara är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer unika vattendrivna borrsystem med hög prestanda. Hjärtat i Wassaras borrsystem är den världspatenterade vattendrivna sänkborrhammaren.

Tekniken har använts i 30 år i olika tillämpningar och inom många branscher; gruvdrift, prospektering, grundläggningsteknik, dammar, jordvärme, marin-, olje- och gaslager. Vår erfarenhet omfattar mer än 25 miljoner borrade meter på olika platser runt om i världen.

LKAB Wassara är en del av LKAB, som är en internationell högteknologisk mineralkoncern, världsledande producent av förädlade järnmalmsprodukter för ståltillverkning och en betydande leverantör av industrimineraler.