Artboard 1Artboard 1Checkmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube
Women sitting at a desk looking at here computer

Är du nyutexaminerad ingenjör och vill vara med och lösa framtidens utmaningar med oss?

Inom LKAB Wassara är innovation och hållbarhet i fokus och vi behöver dig som kan vara med och driva de affärskritiska framtidsfrågorna för företaget. LKAB Wassara söker nu dig med teknisk inriktning till vårt Traineeprogram med fokus på försäljning och projektledning.

Wassara's waterpowered hammerLKAB Wassara är ett helägt dotterbolag till gruvbolaget LKAB. LKAB Wassara utvecklar, tillverkar och säljer vattendrivna borrsystem för tillämpningar över och under jord. Verksamheten är uppbyggd kring den världs-patenterade vattenhammaren. Borrsystemet har använts i 30 år inom varierade applikationer så som grundläggning, gruva, dammar, geotermi samt inom olja & gas. Erfarenhet har vi från mer än 25 miljoner borrmeter från världens alla hörn. LKAB Wassara har sitt huvudkontor och produktion i Huddinge, Stockholm med testverksamhet i Malmberget.

Vi söker nu flera engagerade medarbetare som vill vara en del av LKAB Wassaras resa. Företagets ettåriga traineeprogram ger en bra introduktion av LKAB Wassaras verksamhet innan deltagarna övergår till en roll med fokus på internationell försäljning alternativt projektledning.

Traineeprogrammet startar den 1 augusti 2019 och genomförs med placering i Huddinge, Stockholm. Programmet inleds med arbetspraktik varvat med utredningsprojekt där du får en fördjupad inblick i företagets olika delar såsom exempelvis produktutveckling, tillverkning och försäljning. Du som trainee får möta olika människor, arbetsplatser och arbetsuppgifter, samt får en förståelse för den kultur som finns i företaget och hur alla delar i verksamheten hänger ihop.

Moderbolaget LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Idag rymmer verksamheten även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Sista ansökningsdatum är den 30 mars 2019.

För mer information om traineeprogrammet kontakta personalchef Jonas Jones; jonas.jones@lkab.com