Artboard 1Artboard 1Checkmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube
Tre personer sittandes framför en laptop i ett mötesrum

Vi söker nu en Ekonomichef till vår verksamhet med placering på vårt kontor i Flemingsberg, Huddinge. I rollen som Ekonomichef arbetar du verksamhetsnära, du stödjer och styr de ekonomiska processerna på en övergripande nivå i syfte att förbättra verksamheten.

Om tjänsten

Du både stödjer och utmanar verksamheten i den dagliga verksamheten. Planering och framtagande av utfall, budget och prognoser är naturliga uppgifter liksom upprättande av årsredovisning och deklaration, projektredovisning samt övrig finansiell rapportering inom LKAB koncernen. Vidare ansvarar du för övriga administrativa frågor såsom försäkringar etc. Som Ekonomichef är du ett direkt stöd för VD, rapporterar till VD och arbetar på vårt kontor i Flemingsberg. Du ingår i företagets ledningsgrupp och har en Ekonomiassistent till din hjälp.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi. Du har minst fem års erfarenhet av liknande befattning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från produktionsekonomi, då vi har en tillverkande enhet. Rollen kräver dock goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du driven, har en analytisk förmåga och är kommunikativ i din roll. Du är självgående, strukturerad, noggrann, prestigelös och ansvarsfull.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård och tandvård.

Övrig information

Tillsvidare. Heltid. Placering: Flemingsberg, Huddinge.
Tillträde enligt överenskommelse.


För ytterligare information kontakta VD Peter Söderman, telefon 08-429 34 25 och/eller HR-Chef Pernilla Bävermo, 0980-535 02.

Fackliga kontaktpersoner:
SACO, Annika Taavoniku, tel 0970-795 32
Ledarna, Stefan Tallfjärd, tel 0970-795 61
Unionen, Per-Ola Eriksson, tel 0920-380 76

Välkommen med CV och personligt brev senast 2018-09-10.

Du ansöker via länken här: SÖK

 

LKAB Wassara är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer unika vattendrivna borrsystem med hög prestanda. Hjärtat i Wassaras borrsystem är den världspatenterade vattendrivna sänkborrhammaren.

Tekniken har använts i 30 år i olika tillämpningar och inom många branscher; gruvdrift, prospektering, grundläggningsteknik, dammar, jordvärme, marin-, olje- och gaslager. Vår erfarenhet omfattar mer än 25 miljoner borrade meter på olika platser runt om i världen.

LKAB Wassara är en del av LKAB, som är en internationell högteknologisk mineralkoncern, världsledande producent av förädlade järnmalmsprodukter för ståltillverkning och en betydande leverantör av industrimineraler.